.

.

FOMIYES Подстригване за Мъже, Машинки за подстригване на деца, Електрически Машинки за Подстригване на коса за Мъже, Безжични Машинки за Стригане, Фризьорски салон, Пи?

FOMIYES Подстригване за Мъже, Машинки за подстригване на деца, Електрически Машинки за Подстригване на коса за Мъже, Безжични Машинки

BGN 17.87
Продукти

Електрически тример за КОСА - конструкция самобръсначка със защита от надраскване, като я прави по-безопасни при употребаПОДСТРИГВАНЕ ЗА КОСА за МЪЖЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН -Висока производителност Инструмент-Машинка за подстригване на коса за деца.МЪЖКИ МАШИНКИ ЗА СТРИГАНЕ - Безшумни Машинки за Стригане, електрическа Безжична Машинка за подстригване за коса.Мъжки тример за коса-Електрически машинки за стригане, професионална машина за рязане на коса, за възрастни, деца, набор от битови машинки за подстригване. Безжична машинка за подстригване за коса за мъже Комплект се предлага с три расческами различно позициониране за лесно подстригване със собствените си ръце.Пратката включва 1 х машинки за стригане 1 комплект аксесоари за подстригване Характеристики - Цвят : зелен тример за коса за малки деца. - Размер : Приблизително 19x4,5x3,5 см, безжични машинки за стригане. - Зареждане : 3 часа електрически машини за стригане. - Време на употреба : 150 минути на машината за подстригване на коса. - Материал : ABS, керамика, електрически тример за коса от неръждаема стомана. - ниво : доживотни фризьорски ножици. - Батерия : мъжки машинки за подстригване на коса 2,4 В / 600 mah. - Мощност : мъжки тример за 3 Вата. - Тънък и ергономичен дизайн на корпуса позволява много лесно да се справят с професионални машини за рязане на коса, която можете да вземете със себе си на пътешествие или в командировка. - Комплект се предлага с три различни позиционирующими расческами за лесно подстригване машината за рязане със собствените си ръце. - Конструкция на бръснач със защита от драскотини прави използването на машинката за коса са по-безопасни. - Изработени са от висококачествен материал за продължителна употреба, професионални парикмахерскими машини за косене. - Безшумен дизайн, модерна технология за намаляване на шума.Лесна за полагане, докато децата спят.Описание на продукта Самобръсначка за подстригване креативен дизайн, който прави процеса на подстригване безопасно и комфортно.акумулаторна машинки за подстригване на коса за мъже И моторни тази машинки за подстригване на коса не се нанася вреда и не се надраскат чувствителната кожа на бебета.машина за стригане Тази професионална машина за подстригване на коса е специално разработена за бебета.

R

Продукти в категория