.

.

FOMIYES Детски Машинки За Стригане Струнен Машинка за подстригване Безжична машинка за Подстригване За Брада 1бр Безжични Машинки За Подстригване Подстригване Фризь?

FOMIYES Детски Машинки За Стригане Струнен Машинка за подстригване Безжична машинка за Подстригване За Брада 1бр Безжични Машинки За

BGN 9.86
Продукти

Електрическа машинка за оформяне на брада : Електрическа Безжична Машинка за оформяне на брада, Тример за коса за децаДетски косата : Безшумен мотор с ниска вибрация, по време на сън в ръцете на също така можете лесно да отрежа косата.Детска машинка за подстригване : Разобранная моющаяся накрайник за лесно почистване.Машинка за подстригване на косата : USB зареждане, може да бъде честа.Безжична машинка за подстригване на косата : USB зареждане, можете да използвате на компютъра и свържете с упражнения, просто и удобно.Електрическа машинка за оформяне на брада : Електрическа Безжична Машинка за оформяне на брада, Тример за коса за деца.Детски косата : Безшумен мотор с ниска вибрация, по време на сън в ръцете на също така можете лесно да отрежа косата.Детска машинка за подстригване : Разобранная моющаяся накрайник за лесно почистване.Машинка за подстригване на косата : USB зареждане, може да бъде честа.Безжична машинка за подстригване на косата : USB зареждане, можете да използвате на компютъра и свържете с упражнения, просто и удобно.Осъществяване на списък 1 х Електрическа машина за подстригване на коса Характеристики - Размер : около 17x4,5x4,5 см Професионални машинки за стригане за фризьори. - Материал : Метал + пластмаса машина за подстригване на коса. - Цвят : синьо небе тример за коса - Безопасна корона за кожата, е на нож с фини зъби 0,5 мм, а разстоянието между безопасни зъби 0,8 мм, кръгли фиксиран нож под ъгъл R електрическа машина за подстригване акумулаторна. - USB зареждане, можете да използвате на компютъра и свържете зареждане, лесна и удобна прическа машината. - Разбираемая моющаяся накрайник за лесно почистване Акумулаторна машинки за стригане. -Мощна мощност без затягане, на високо и ниско ниво на шум, детски машинки за стригане 7000 об/мин. - Безшумен мотор с ниска вибрация, прегръдка sleep може лесно прическа безжични машини за стригане. - Тънък корпус, удобен за хващане, кажете сбогом на електрическа машината за рязане на коса fat модел за брадата.Описаниетоваров Детска машинка за подстригване за коса Нашата машина за подстригване на косата, не е кука и не притегляне косата, вместо това тя ще ви предпази от случайни наранявания.

R

Продукти в категория