.

.

Комплект за грижа за детето Zerodis, 10 бр. Инструменти За Грижа За Новородени, Безопасна Машина За Рязане на ноктите, Комплект За грижа за Ножица (Розов)

Комплект за грижа за детето Zerodis, 10 бр. Инструменти За Грижа За Новородени, Безопасна Машина За Рязане на ноктите, Комплект За грижа за

BGN 0.33
Продукти

【Безопасен и лесен за използване】 Нашия набор от продукти за грижа за детето, изработен от 100% безопасни материали, като нетоксичен пластмаса и не съдържа BPAВсички наши инструменти са предназначени за предотвратяване на евентуални наранявания по време на рязане на ноктите. 【Интимен дизайн】 Ножици с кръгла ръба на безопасни за използване, както и устройството за подаване на капкомер помага на майка отмерять и лесно да се контролира правилната дозировка за вашето дете. 【Лесно да носите със себе си】 Нашия набор от продукти за грижа за детето си, се различава лесно и мини-дизайн, удобно да сложи в чантата си за пътуване. 【Висококачествени материали】 Инструменти за грижа за детето, изработени от висококачествен материал, пластмаса без бисфенол А, нямат мирис и не са токсични, безопасни за бебето.Той осигурява оптимална подкрепа и защита за вашето малко дете. 【Комплект от 10 бр.】 В комплекта са включени машина за рязане на нокти, пила за нокти, ножици, пинсети, назален аспиратор, устройство за подаване на капкомер, детска ушна четка, детска гребен, детска четка за коса, четка за зъби в пръстите си.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : Пластмаса Цвят : син, розов (опция) Тегло : около 172 г/6,1 унции на Помещение и включва : 10 * Инструменти за грижа за детето Забележка : 1. Допуска се отклонение 0 ~ 1 сантиметър, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

R

Продукти в категория