.

.

Пътен калъф Hard Shell за Xbox Series X - Водоустойчив устойчив на удари калъф с индивидуална вложка от стиропор за конзолата Xbox Series X, слушалки, игри, контролери, кабели и друг?

Пътен калъф Hard Shell за Xbox Series X - Водоустойчив устойчив на удари калъф с индивидуална вложка от стиропор за конзолата Xbox

BGN 14.65
Продукти

【Универсален】 пътен калъф за Xbox Серия X с прорези от висококачествена EVA-пяна индивидуален намаляване, съвместима с конзолата xbox и други аксесоариТвърд калъф Xbox X съдържа : 1 конзола Xbox серия X, 2 * контролери, 1 * до 6 слушалки * игри, 2 * кабели, други аксесоари от серия X. 【Пълна защита】 Калъф за носене Xbox x е изработен от висококачествен полипропилен материал с висока плътност, която гарантира дълготрайност на военно-клас и суперзащиту на вашата конзола xbox series x и аксесоари от надраскване, удари и пръски.Пазете конзола xbox series x и други аксесоари в правилния ред и сигурност по време на пътуване или транспорт, независимо от това, какви времето ще се намира или където и да отидете. 【Уникален дизайн】 Защитен калъф серия X остава водоустойчив, благодарение на използването на две ключалки, които лесно се отварят или затварят.Вентил за изравняване на налягането, който премахва повишено налягане на въздуха, при запазване на водоустойчивост (IP65), катинари може да добавите в нашия калъф за носене Xbox, за да се гарантира сигурността игри на вашите конзолни контролери. 【За пътуване и за съхранение на】 Калъф за носене от серията Xbox, идеален за съхранение в пътуванията си, има здрав вид, водоустойчиви, компактни, с вградена дръжка за пренасяне за преносим безопасна употреба, външни размери приблизително : 19.9 инча), тегло : 8,6 кг. 【Неограничен услуга със сърцето】 По всяко време, по всеки въпрос, за твърдия пътната джоба за Xbox Seires X, моля, свържете се с нас.(Само за носене! в комплекта не е включена конзола Xbox и други игри и контролери).

R

Продукти в категория