.

.

ygqzm 1 бр. Дръжка Врата на Бараката от Въглеродна Стомана, Дръжка за Врата, Дърпане и Дръжка За тежки Дървени Плъзгащи се Врати на Обора, Дърпане и Дръжка, Реколта Фити?

ygqzm 1 бр. Дръжка Врата на Бараката от Въглеродна Стомана, Дръжка за Врата, Дърпане и Дръжка За тежки Дървени Плъзгащи се

BGN 2.33
Продукти

Нова система за заключване на вратите за пътуванеДжобно врати запорное устройство за подпора с помощта на конец, който става все по-устойчив и след инсталацията.Преносими брави са изработени от точност леене от неръждаема стомана.Осигурява допълнителна сигурност за вашия Windows.Лесно се монтира с помощта на приложените винтове.Нова система за заключване на вратите за пътуване.Джобно врати запорное устройство за подпора с помощта на конец, който става все по-устойчив и след инсталацията.Преносими брави са изработени от точност леене от неръждаема стомана.Осигурява допълнителна сигурност за вашия Windows.Лесно се монтира с помощта на приложените винтове.Лек и издръжлив, устойчив на корозия и в морска среда.Има и много приложения за външни шкафове.Черна въглеродна стомана селски дръжка плъзгаща се врата на бараката старо винтажное обзавеждане Материал : въглеродна стомана Дължина : 19,5 см (приблизително) съдържание на Пакета : 1 * Врата копчето Забележки : 1. Поради различни фактори, като яркостта на монитора, на осветлението и т., действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението, показвано на сайта. Моля, имайте предвид незначителни разлики в данните ръчно измерване.Матиран заключване с подвижна болт, Винтове с капаче за плъзгащи болта.

R

Продукти в категория