.

.

Калъф за писалки контролер PS5 Силиконов калъф за Playstation 5 с Противоскользящим дизайн на протектора, 4 бр. капачки за джойстик за палеца (4 капачка за куклен театър)

Калъф за писалки контролер PS5 Силиконов калъф за Playstation 5 с Противоскользящим дизайн на протектора, 4 бр. капачки за джойстик

BGN 5.20
Продукти

?ПОДХОДЯЩ за обвивка на контролера Ps5, специално разработена за контролер Ps5, лесно се инсталира и е отстранена, никога не прегрява ? Обвивка контролер PS5-капак на контролера ps5 е изработена от высокоэластичной силиконов каучук, осигурява благоприятна среда и мекота на допир. устойчива на плъзгане, предпазва вашия нов контролер Ps5 от надраскване, удари, пръстови отпечатъци и прах. ? ТОЧНОСТ ДИЗАЙН -точен отвор осигурява лесен достъп до всички контроли и включете в контакта зарядно устройство. ? ИНДИВИДУАЛНОСТ - персонализирайте своя контролер ps5, и вашите приятели ще бъдат много изненадани силиконов калъф за вашия контролер, който ще ви представя различни виртуални впечатления, това е толкова готино. ? Съдържанието на опаковката-1 бр. дръжка контролер Ps5 + 4 бр. капачки за джойстик, не са включени в комплекта контролер. ?ПОДХОДЯЩ за обвивка на контролера Ps5, специално разработена за контролер Ps5, лесно се инсталира и е отстранена, никога не прегрява. ? Обвивка контролер PS5-капак на контролера ps5 е изработена от высокоэластичной силиконов каучук, осигурява благоприятна среда и мекота на допир. устойчива на плъзгане, предпазва вашия нов контролер Ps5 от надраскване, удари, пръстови отпечатъци и прах. ? ТОЧНОСТ ДИЗАЙН -точен отвор осигурява лесен достъп до всички контроли и включете в контакта зарядно устройство. ? ИНДИВИДУАЛНОСТ - персонализирайте своя контролер ps5, и вашите приятели ще бъдат много изненадани силиконов калъф за вашия контролер, който ще ви представя различни виртуални впечатления, това е толкова готино. ? Съдържанието на опаковката-1 бр. дръжка контролер Ps5 + 4 бр. капачки за джойстик, не са включени в комплекта контролер.Характеристики : Кожа контролер Ps5, специално проектирани за контролер Ps5.Лесно се инсталира и е отстранена, противоскользящий, водоустойчив, никога не прегрява.Предпазва вашия нов контролер Ps5 от надраскване, пръстови отпечатъци и прах.Точен отвор осигурява лесен достъп до всички контроли и включете в контакта зарядно устройство.Персонализирайте вашия контролер ps5, дайте да ви различни игри впечатления, е толкова готин. Материал : Висока степен на гъвкавост, екологично чист силикон на най-Новите изследвания и разработки на Помещение включва : 1 бр.

R

Продукти в категория