.

.

Безжична задейства светкавицата GODOX XProII-F XProIIF TTL за фотоапарати Fuji Fujifilm, 2,4 G 1/8000 s HSS, вграден Bluetooth за управление на приложенията на смартфона, функция за преобразува?

Безжична задейства светкавицата GODOX XProII-F XProIIF TTL за фотоапарати Fuji Fujifilm, 2,4 G 1/8000 s HSS, вграден Bluetooth за управление

BGN 2.33
Продукти

?【Godox Flash App】Xpro II поддържа връзка Bluetooth, така че параметрите на осветление можете да лесно да настроите на вашия i Phone, Android смартфон или таблетка ?【Быстроразъемный заключване】В Xpro II-F се използва конструкция быстроразъемного на замъка.Благодарение на лесният монтаж предизвика пристъп на сигурно място, този дизайн ще ви осигури ефективен и удобен процес на снимане. ?【Незабавно преобразуване на TCM】 Двупосочен TCM дава възможност за моментално преминаване от режим на TTL в ръчен режим със запазване на настройките и обратно.Тази функция ви помага бързо да стигнем до истинската стойност на експозиция и гарантира точното и последователно показване на светлината. ?【Комбинирате усилията си с измерителем светлина Sekonic】Между XPro II и Sekonic L-858 има спирки на сътрудничество за подобряване на работния процес на ново ниво. В L-858 вграден модул Godox 2.4 G, така че можете да конфигурирате настройките на светкавицата директно на L-858 след измерване, като предоставя много по-точни и удобен процес на осветление. ?【Допълнителен работещи с един контакт】По този начин, когато снимате в режим на серия снимки, включването на един контакт гарантира, че светкавицата се задейства в бърза последователност с много по-кратки интервали от време. ?【Стабилна и безпроблемна връзка】 Той е оборудван с многоканалните да започне с 16 групи на един от 32 канала и след това може да получи достъп до 99 настройки на безжичен идентификатора, като осигурява стабилно предаване на сигнала до 328'.Гвоздеят на програмата е функция сканиране за автоматично търсене на резервни канали и идентификатор в трудни условия на снимане. ?【По-ефективен, по-професионален】XPro II поддържа автоматична светкавица с TTL различни марки, стробоскопическую светкавица, режими на синхронизация с втора шторкой и осигурява високоскоростна синхронизация с експозиция до 1/8000 c. Освен това, той е снабден с много голям LCD екран и интуитивен панел на дисплея, за да се подобри ефективността на вашата работа. ?【Подобрена система за управление на】 в стремежа си да подобри потребителския опит, Godox продължава да се усъвършенства система за управление на осветление, добавяйки по-интуитивен, професионални и удобни функции.

R

Продукти в категория