.

.

Парфюми с феромони Eternal Love Enhanced Edition, Парфюми с феромони за жени, Аромат с феромони Elazialip за Нея, Устойчиви на Женски парфюм с феромони за привличане на мъже (5 бр)

Парфюми с феромони Eternal Love Enhanced Edition, Парфюми с феромони за жени, Аромат с феромони Elazialip за Нея, Устойчиви на Женски парфюм

BGN 15.13
Продукти

【Подобрена версия на парфюм с феромони вечна любов】 Нашата уникална формула е научно разработена за повишаване на вашите естествени феромони, като ви направи по-привлекателни и неустоими за околните 【Устойчиви парфюми с феромони】Парфюми с феромони за мъже и жени.В нея се използват естествени качествени етерични масла и феромони, които създават уникално тънък аромат, укрепване на взаимното привличане.Масло с феромони за жени за привличане на мъже. 【Повишете увереността】 мощна смес от етерични масла в нашия аромат стимулира сетивата и повишава доверието, което ви позволява да се почувствате най-добрата версия на себе си. 【Лесна употреба】 Ролкови парфюми с феромони, просто нежно нанесете върху шията, китката или други части на тялото, за да получите незабавен аромат, който лесно се нанася при минимален спектакъл. 【Широко приложение】 Нанесете върху задната част на врата, задната част на ушите, от вътрешната страна на лакътя и от двете страни на талията, вътрешната част на колената, ставите стоп и всяка друга част на тялото.Прекрасен аромат е в състояние да вдигне настроението на всеки човек и да го накара да се чувстват специални, особено когато той добавя сексапил.Технически характеристики : Състояние : чисто ново Име : Парфюми с феромони Съдържание нето : 10 мл Основни съставки : Екстракт от лавандула, масло от розмарин, лимон, евкалиптово масло, екстракт от кокос, масло от цветето роза на Помещение включва : 1/2/3/5 бр. парфюм с феромони "Вечна любов" Разширено издание Забележки : 1. Поради измервания ръчно възможни са малки отклонения в измерения. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката.

R

Продукти в категория