.

.

Купи Луд За Зарядно кабел PS5, Кабел За Зареждане на конзолата PS5, Кабел за зареждане за PS5 за PS5 за улица за дома (3 М)

Купи Луд За Зарядно кабел PS5, Кабел За Зареждане на конзолата PS5, Кабел за зареждане за PS5 за PS5 за улица за дома (3 М)

BGN 0.33
Продукти

Подходящ за зареждане на контролера PS5 и съвместими с различни устройства с интерфейс Type-C Максимална мощност на зареждане може да достигне до 60 Вата, а скоростта на зареждане е много висока.Се адаптира към хардуера и не е повреден, се използва безопасно дори и по време на игра.Удължен кабел ви позволява да играете на по-удобно разстояние по време на зареждане.Този кабел е с висока ефективност на зареждане, но ниска консумация на ток.Подходящ за зареждане на контролера PS5 и съвместими с различни устройства с интерфейс Type-C. Максимална мощност на зареждане може да достигне до 60 Вата, а скоростта на зареждане е много висока.Се адаптира към хардуера и не е повреден, се използва безопасно дори и по време на игра.Удължен кабел ви позволява да играете на по-удобно разстояние по време на зареждане.Този кабел е с висока ефективност на зареждане, но ниска консумация на ток. Максимална мощност на зареждане може да достигне до 60 Вата, а скоростта на зареждане е много висока. Възможност за адаптиране към хардуера и липсата на повреди, безопасно използване дори по време на игра. Този кабел е с висока ефективност на зареждане, но ниска консумация на ток. Подходящ за зареждане на контролера PS5 и е съвместим с различни устройства за интерфейс Type-C. Удължен кабел ви позволява да играете на по-удобно разстояние по време на зареждане.Как да използвате : Подключайся и да играе.Параметри : Тип на продукта : Кабел за зареждане PS5 Материал : TPE Домакин е Приложимо : контролера На PS5 Осъществяване Списък : 1 х кабел за зареждане.

R

Продукти в категория