.

.

Слушалки виртуална реалност Ченг-магазин за слушалки Oculus Quest 2, Съвместима със слушалки Oculus Quest 2 Vr, очила за виртуална реалност, Вградени слушалки с две силиконови п?

Слушалки виртуална реалност Ченг-магазин за слушалки Oculus Quest 2, Съвместима със слушалки Oculus Quest 2 Vr, очила за виртуална реалност,

BGN 11.08
Продукти

Високо качество на звука Эффектчувствительность : 1003 db Импеданс : 16 Ома честотен Обхват : 20 Гц20 khz Дължина на кабела : около 60 см 2362 инчаПредназначен за Oculus Quest 2 A една дупка, проектирано в съответствие с размера на дълъг и кратък кабел Oculus Quest 2a, и това ще ви осигури по-добър звук ефект и впечатления.Отговарят на различни изисквания към наушникам В комплекта са включени силиконови капачки за три размера на ГСМ, произведени по поръчка за слушалки седна удобно и сигурно удерживалась в ушите ви за изолация на шума.Два силиконови притежателя за слушалки Продуктът се предлага с две силиконови притежатели за слушалки, които са удобни за инсталиране, за да не се безпокоите за намотке кабела, когато го използвате.Сервизно обслужване Ако има някакъв проблем с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас за подмяна или връщане на средства, преди да оставят някакви коментари, ние искрено се стремят да ви доставят приятни впечатления от пазаруването. Предназначен за Oculus Quest 2 : Една дупка, проектирано в съответствие с размера на Oculus Quest 2, на дълъг и кратък кабел, и това ще ви осигури по-добър звук ефект и впечатления. Отговарят на различни изисквания към каучук в ушите : предлагат се специални силиконови шапки три размера (S/ M / L), осигуряващи удобно поставяне на слушалката и я надеждно задържане в ушите ви за изолация на шума. Ефект високо качество на звука : Чувствителност : 100 ± 3 db Импеданс : 16 Ома.Честотен обхват : 20 Hz-20 khz. Дължина на кабела : около 60 см /23,62 инча. Тапи за уши, осигуряващи дълбоки баси : Тези тапи за ушите осигуряват дълбок бас, компресирани средни и чисти високи честоти, като предоставя пълно потапяне в играта.Осигурете 3 D-калибриране на звука на 360 °, в съответствие с посоката и разстоянието. Два силиконови притежателя за слушалки : Продуктът се предлага с две силиконови притежатели за слушалки, които са удобни за инсталиране, така че вие няма да се притеснявате за намотке кабела, когато го използвате.Технически характеристики : Чувствителност : 100 ± 3 db Импеданс : 16Ω честотен Обхват : 20 Hz-20 khz Дължина на кабела : около 60 см / 23,62 инча съдържание на Пакета : Слушалки * 1 тапи за уши * 3 (S / M / L) Държач за слушалки * 2 чанти за съхранение на слушалки * 1 Забележка : Моля, обърнете внимание, че се продават само на слушалки Oculus Quest 2, не е за oculus Quest 2 VR.

R

Продукти в категория