.

.

40 Бр. Нетъкан Материал За Ръкоделието, Филцови Лоскутная Плат, Комплект за Деца, Кукла за Scrapbooking, Влюбен, Занаяти, Направи си Сам, Лоскутная Чаршаф, лоскутная облекло

40 Бр. Нетъкан Материал За Ръкоделието, Филцови Лоскутная Плат, Комплект за Деца, Кукла за Scrapbooking, Влюбен, Занаяти, Направи си

BGN 1.67
Продукти

Нашата фетровая хартия е подходяща за всички възрасти, за да можете с полза да прекарва време с децата си, подтиквайки ги в цветни проекти Цвят : асорти цветове, 40 цвята, 1 парче от всеки цвят.В комплекта са включени 40 парчета фетровых на листа; това е достатъчно, за да работи със собствените си ръце.Вдъхне живот на вашето изкуство. Идеален за изрязване на фигури, изработка на костюми, бижута, декори за информационни табла и училищни проекти.
Иновативен нетъкан материал, който е лесен за изрязване, сгъване, снаждане, да шият и скреплять, дори да рисуват и да привлече в него. Лесно се гали и е безопасно за деца, продуктът е подходящ за много занаяти и шиене със собствените си ръце. Нетъкан фетр за бродерия, лоскутная плат, комплект за деца, кукла за scrapbooking, Шиене, Бродерия, занаяти, чаршаф за капитониране, лоскутная одежда100% е абсолютно нов и качествени Характеристики : Цвят : различни цветове, с 40 различни цвята, в 1 бр.В комплекта са включени 40 парчета фетровых на листа; това е достатъчно, за да работи със собствените си ръце.Вдъхне живот на вашето изкуство.
Иновативна нетканая тъкан, която лесно се режат, да се прибират, да шият и скреплять, дори да рисуват и да рисува.Идеален за изрязване на фигури, изработка на костюми, бижута, декори за информационни табла и училищни проекти.Лесно се гали и е безопасно за деца, продуктът е подходящ за много занаяти и шиене със собствените си ръце.Нашата фетровая хартия е подходяща за всички възрасти, така че да можете с полза да прекарват време с децата си, подтиквайки ги в цветни проекти.Само нетъкан текстил, други аксесоари, демонстрационни на снимката, в комплекта не са включени.Параметри : Материал : нетъкан Материалопциональный размер : 1, 2, 31 Размер : app.94in2 Размер : app.81in3 Размер : app.81цвет : 40 цвята (както е показано на снимките) Количество : 40 листа/комплект Забележка : търговията на дребно опаковки не.Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Благодарим ви!Съдържание на пакета : 40 листа / комплект х нетъкани текстилни материали.

R

Продукти в категория