.

.

Анистън Детски Играчки, USB Двойна Контролер Зарядно Устройство, Зарядно устройство База с Батарейными Блокове за Xbox One S Обучение и Възпитание на Деца, Деца Момчета ?

Анистън Детски Играчки, USB Двойна Контролер Зарядно Устройство, Зарядно устройство База с Батарейными Блокове за Xbox One S Обучение

BGN 23.99
Продукти

^-^ СИГУРНОСТ и ИЗДРЪЖЛИВ ДИЗАЙН : не се притеснявайте за опасни материали!Конструкция от действително нетоксичен ABS-пластмаса, с меки ръбове за безопасност и предотвратяване на нараняванияИграчката е добре сгънати и, със сигурност, здрав, лесно я нарани.Предназначен за контролери Xbox One S. Висока степен на защита, благодарение на защитата от презареждането и на електрически вериги, той автоматично се прекратява зареждането, когато батерията е напълно заредена. ^-^ ДЕЦАТА ще го ХАРЕСАТ децата ще прекарват часове играе измислица с тази играчка.Лесна употреба : Когато не играете, просто инсталирайте контролер, предназначени за Xbox One, на зарядната станция, и той ще започне да се зарежда автоматично, без да е необходимо опити да отстраните батерията. ^-^ ПОМОГНЕТЕ да РАЗВИВАТ УМЕНИЯ за : Децата могат да използват въображението си, за да реализирате всичко, което те искат, с помощта на тези играчки, като допринася за детски игри и креативност по време на целия процес.С дълъг живот, с 2 перезаряжаемыми батерии с капацитет 300 mah и USB-кабел, който позволява директно свързване на контролер с кабел за зареждане и по време на употреба. ^-^ ПОДАРЪК ЗА МОМИЧЕТА и МОМЧЕТА : подарък за рожден ден или Нова година за коледните празници, на който можете да разчитате в продължение на дълги усмивки и часове на творческо забавление!. ^-^ ЯСНИ ИНСТРУКЦИИ : Лесно се усвоява чрез ясно, высококачественному ръководството за експлоатация.Можете да започнете да играете веднага!ГАРАНЦИЯ : 100% гаранция за удовлетворение.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем.Технически характеристики : Предназначен за контролери Xbox One S. Кратко време на зареждане на батерията за продължително възпроизвеждане : Напълно зареждане на батерии само за 2-3 часа, както и време за възпроизвеждане - 11 часа.С дълъг живот, с 2 перезаряжаемыми батерии с капацитет 300 mah и USB-кабел, който позволява директно свързване на контролер с кабел за зареждане и по време на употреба.Висока степен на защита, благодарение на защитата от презареждането и на електрически вериги, той автоматично се прекратява зареждането, когато батерията е напълно заредена.

R

Продукти в категория