.

.

Очила за четене EYEURL Cat Eye за жени, Блокиране на синя светлина, 4 опаковки дамских модни ридеров с гъвкави кутия пролетта на електрически вериги, за защита от отблясъц?

Очила за четене EYEURL Cat Eye за жени, Блокиране на синя светлина, 4 опаковки дамских модни ридеров с гъвкави кутия пролетта на електрически

BGN 13.03
Продукти

+0 ✔【 Блокиране на вреден синя светлина очила 】EYEURL blue light блокер очила "котешко око" за жените да филтрирате вреден синя светлина и UV400 лъчи.След употреба считывателей light blue blocker се намали умората на очите, отблясъци, замъглено зрение и главоболие от четене, ipad, игри, компютър или телефон. ✔【Конструкция гъвкав пружинен панти и рамка за Котешки очи】Дамски очила за четене с гъвкав трайни пружинным тръба на шарнирна връзка осигуряват по-комфортно носенето.Универсален размер подходящ за повечето форми на лицето.Уникална рамка за cateye с ярък мигаща дизайн, красив цветен дизайн, висока края на модния тренд. ✔【Материали премиум-клас】 рамка за считывателей cat eye са изработени от лека пластмаса, устойчива на корозия и трайни, го е лесно да боли.Лещи, изработени от висококачествен акрил и могат да издържат на изпитанието на времето, намаляване на хроматичната аберация, възстановяват истинските цветове. ✔【Цветен дизайн и най-добрата опаковка 】 4 женски очила за четене в рамки очила "котешко око" + 1 висококачествен плат за очила. + 1 модерен държач за каишка-на веригата за очила. ✔【Гаранция за 100% удовлетвореност】 на Удовлетвореността на клиентите е наш приоритет.Ние приемаме рекламации и обмен в рамките на 30 дни, така че опитайте се да ги без риск днес.Ако имате някакви въпроси относно очила за четене, моля, не се колебайте да ни електронно писмо, ние ще се радваме да ви служи. ✔【Блокер вреден синя светлина очила 】 Дамски очила за четене EYEURL blue light, блокиране на котешко око, могат да филтрирате вреден синя светлина и UV400 лъчи.След употреба считывателей light blue blocker се намали умората на очите, отблясъци, замъглено зрение и главоболие от четене, ipad, игри, компютър или телефон. ✔【Конструкция гъвкав пружинен панти и рамка за Котешки очи】Дамски очила за четене с гъвкав трайни пружинным тръба на шарнирна връзка осигуряват по-комфортно носенето.Универсален размер подходящ за повечето форми на лицето.Уникална рамка за cateye с ярък мигаща дизайн, красив цветен дизайн, висока края на модния тренд. ✔【Материали премиум-клас】 рамка за считывателей cat eye са изработени от лека пластмаса, устойчива на корозия и трайни, го е лесно да боли.

R

Продукти в категория