.

.

Детски Фабрични Бели Кърпи за 1 и 2 Подложки за почивка, Смес от памук и поли, Кърпи за сън, за деца, За използване в класните стаи, детски градини и предучилищни завед?

Детски Фабрични Бели Кърпи за 1 и 2 Подложки за почивка, Смес от памук и поли, Кърпи за сън, за деца, За използване в класните стаи, детски

BGN 1.00
Продукти

МАШИННО ПРАНЕ И СУШЕНЕ : Поддържайте чистота и безопасност повърхности постелки за почивка с помощта на подбрани чаршаф!Кърпи снабдени с джобове за поставяне на ъгли 1 "или 2" подложки за почивкаЗа вашето удобство. машинно пране и сушене.СМЕС от ПАМУК и ПОЛИЕСТЕР : Кърпи, изработени от мека и твърда смес от памук и полиестер.Това е набор от 12. Също така на разположение в 1 опаковка.СПОКОЙСТВИЕ : Родителите трябва да се спокойни, когато те изпращат децата си на училище.Дошкольные име, Монтесори и детски градини може да осигури спокойствие на родителите по много начини, използването на чисто выстиранных чаршаф на ковриках за почивка по време на сън - това е само една от лесните за прилагане на тактики.РАЗМЕРИ : 48 x 24 инча.ГАРАНЦИЯ : 2 години.ВЪЗРАСТ : 1-5 години.МОНТАЖ НЕ СЕ ИЗИСКВА.Пазете повърхността на изтривалки за почивка чисти и защитени от микроби с помощта на тези подбрани чаршаф.Кърпи, изработени от смес от памук и поли с ъглови джобове, за да се облича ги в ъглите на 1 ? или 2? постелки за почивка.Машинно пране и сушене.Това стеганое одеяло представлява чаршафа, одеяло и възглавница, навити в едно удобно стеганое одеяло.Той се тресе и разматывается за секунди и е снабден с вградена дръжка.Повечето деца ще могат да се съберат мъкна себе си!.Джобове лесно се поставят в ъглите ворсовых подложка с дебелина 1 сантиметър или 2 инча, за да се предотврати свличане на чаршаф.Кърпи-калъфки за възглавници предпазват целия подложка за почивка и възглавница.Листове подвесного подложка за отдих са проектирани специално за висящи постелки за почивка. (Подложки се продават отделно.Children ' s Factory предлага и удължени меки завивки от 100% памук, бяло и небесносиньо-сини цветове, за да осигури комфортен сън на децата на всеки растеж.

R

Продукти в категория