.

.

Детска слушалки FChome за PS4, КОМПЮТЪР, контролер за Xbox One, Режийни Слот Слушалки с Шумоподавляющим микрофон, Led Лампа за съраунд звук на басите, Меки слушалки с паметта ?

Детска слушалки FChome за PS4, КОМПЮТЪР, контролер за Xbox One, Режийни Слот Слушалки с Шумоподавляющим микрофон, Led Лампа за

BGN 3.00
Продукти

【Съвместимост с множество платформи】 Тази детска слушалки с аудиоразъемом 3,5 мм съвместима с Play Station 4, нов Xbox One, PC, PS vita системата, лаптопа, таблета, i Pad, компютър, устройство с i OS, Android decive, PSP (аудио), Nintendo Switch (аудио), Nintendo New 3 DS LL /3 DS (аудио), Nintendo 3 DS LL /3 DS (аудио)Моля, имайте предвид, че при свързване към контролера на Xbox One старата версия ви е необходим допълнителен адаптер на Microsoft (не е включен в комплекта). 【Околния стереофоничен субуфер】 Чист звук, отлична шумоизолация и машина за висока точност на 50-мм неодимовый магнитен водача позволяват да чуя вашите игри така, както никога не сте чували, и унищожи враговете си с най-висока точност на определяне на местоположението.Идеална слушалки за различни игри, като GTA5, Call of Duty, Battlefield 1, God of war, Star Wars Battlefront 2015 и така нататък. 【ШУМОИЗОЛЯЦИОННЫЙ микрофон】 Вграден в слушалките, двупосочен микрофон може да прехвърли високо качество на връзка с помощта на функцията за намаляване на шума от премиум-клас, може с висока чувствителност долавя звуци и отстраняване на шум, което позволява ясно да се предават или да получават съобщения по време на игра.Дълъг гъвкав дизайн на микрофона е много удобен за регулиране на ъгъла на наклон микрофон. 【Чудесен гуманизированный дизайн】 Чувствате удобно и воздухопроницаемые протеинови амбушюры, многоетапен прическа, подходящи инженерни спецификации човешкото тяло, може да намали нарушенията на слуха и се загрява пот.Приятна за кожата, кожен материал за по-дълго носене.Ярки led индикатори, определени на слушалките, подчертават атмосферата на играта. 【Лесно регулиране на силата на звука】 high-performance сплетен USB кабел със защита от ликвидация, завъртане на регулатора на силата на звука и бутон за изключване на микрофона ефективно предотвратява усукването на кабела с дължина 49 инча и ви позволява лесно да регулирате силата на звука и изключване на микрофона, тъй като силата на звука се извършва от един клавиш за изключване на звука.Размер на говорителя : 40 мм. Съпротивлението на говорителя : 32 Ома.Чувствителност : 109,5 ±3 db. Микрофон : 6,0 х 5,0 мм Чувствителност на микрофона : -38 т 3 db.

R

Продукти в категория