.

.

Гейм Контролер Kiminors Двойно зарядно устройство ще захранване на Зарядно устройство Гейм Контролер зарядно устройство ще захранване на База Портативен Гейминг Кон?

Гейм Контролер Kiminors Двойно зарядно устройство ще захранване на Зарядно устройство Гейм Контролер зарядно устройство ще захранване

BGN 2.67
Продукти

1 Изработен е от висококачествен материал, издръжлив, траен и стабилен в употреба. Той разполага със слот за две пристанища, с помощта на който може да се зарежда два игрови контролер едновременно. Специално проектиран за безжичен контролер PS5. Лесен и удобен за работа, много практичен и полезен. Малки размери и тегло, лесен за използване и переноске, съхраняване не заема допълнително място.Характеристики : 1. Изработен е от висококачествен материал, издръжлив, траен и стабилен в употреба. Той разполага със слот за две пристанища, с помощта на който може да се зарежда два игрови контролер едновременно. Специално проектиран за безжичен контролер PS5. Лесен и удобен за работа, много практичен и полезен. Малки размери и тегло, лесен за използване и переноске, съхраняване не заема допълнително място.Описание : Продуктът представлява зарядно устройство, разработено специално за безжични контролери PS5, което може да се зарежда два контролера едновременно.Технически характеристики : Заглавие : Геймпад с двойно таксуване на база Материал : ABS интерфейс Тип : TYPE-C Входно напрежение : 5 В Черен цвят, Размер : 53 * 40 * 110 мм Входен ток : 1000-2600 мА Време за зареждане : 2 часа, Приложими модели : за контролер PS5 на Помещение включва : 1 * зарядно устройство ще захранване на база геймпада (без батерия) Забележки : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

R

Продукти в категория