.

.

Молокоотсос Paruu Hands-Free, Носене Молокоотсос с 2 режими и 5 нива, Електрически Преносим Молокоотсос, Дискретно и акумулаторна батерия, Контейнер за мляко с капак, удобе?

Молокоотсос Paruu Hands-Free, Носене Молокоотсос с 2 режими и 5 нива, Електрически Преносим Молокоотсос, Дискретно и акумулаторна батерия,

BGN 2.67
Продукти

[Изрази по всяко време и на всяко място] : Носене молокоотсос може да се зарежда напълно за 1,5 часа в рамките на 140 минути (5-6 сесии) употребаПри ниво от под 50 db той не събуди спящото дете и не привличат внимание по време на употреба.Свободно изпомпва при работа, шофиране на кола, пътувания и т. по-голяма свобода да се наслаждавате на живота!. [Невидим дизайн] : Безжичен молокоотсос Paruu може да бъде невидим в поотделно сутиен.С полукръгла дизайн и по-малък размер предоставят на майки цялостен комфорт.Майките могат да се избере подходящ размер за хидроизолацията, с помощта на "карта за измерване" от нагрудных визии, с диаметър 25 мм 17 мм и 21 мм най-Добрата засаждане, най-добрата помпена!. [Ефективен и интелигентен] : молокоотсос Paruu hands free има 2 режима на 5 нива (режим на стимулация и режим на засмукване).Това е естествен начин имитира храненето на вашето бебе.След две минути, той автоматично се превключва от "стимулация" на "усвояване", а честотата се променя бързо и плитко на бавна и дълбока.МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ ТОВА НЕ Е НАМАЛЯВАНЕ НА ЗАСМУКВАНЕ И ПРЕВКЛЮЧВАНЕ НА РЕЖИМА. [Изключителен дизайн] : Ние предлагаме молокосборник с капак за запазване на чистотата на мляко, без кръвопреливане.Удобно съхраняване на мляко!Капацитетът за събиране е до 150 мл / 5 грама, а оптималният обем за събиране на - 120 мл / 4 унции. [Безопасно и комфортно] : Гърдите плоча и други детайли изработени от мек хранително силикон, не съдържат бисфенол А, за да се осигури по-голям комфорт без болка.Електрически молокоотсос има дизайн със защита от обратен поток и системата на запечатване, за да се предотврати изтичане на кърма.Време на пълно зареждане : 1,5 часа.Време за ползване : 5-6 сеанса.Ниво на шум : по-малко от 50 db. Невидимостта : с полукръгла дизайн + по-малък размер.Контейнер за мляко : Ние предлагаме молокосборник с капак за запазване на чистотата на мляко, без кръвопреливане. Капацитет : Максимална : 150 мл / 5 унции. Оптималната : 120 мл / 4 унции. Ефективна : 2 режима на 5 нива (режим на стимулация и режим на засмукване).Сигурност : Фланци от хранително-силикон, не съдържат BPA, + дизайн срещу обратен поток.

R

Продукти в категория